Roks Fruitbox,
       vers op
    het werk!

proberen?

Bestel nu de GRATIS
proefbox!

 

Een box vol fruit

Fruit is goed voor de gezondheid en daarmee een verantwoord tussendoortje. Niet alleen thuis, maar zeker ook op het werk.

De Roks Fruitbox zit boordenvol lekkere snacks, waar elke medewerker blij en energiek van wordt. Naast appels, peren, pruimen en kersen geteeld op ons eigen fruitbedrijf bevat de box vele andere fruitsoorten, stuk voor stuk vers en boordevol vitamines en vezels.

Zorg goed voor je medewerkers en laat de Roks Fruitbox elke maandag en/of donderdag bezorgen. Je helpt hiermee je personeel om gezond, positief en energiek te blijven. En dat is weer goed voor jou bedrijf. Maak nu voordelig en vrijblijvend kennis met de Roks Fruitbox, want de eerste box kost je helemaal niets.

De lekkerste vitaminen op het werk

Zo werkt de Roks Fruitbox

Binnen enkele stappen zorg je ervoor dat jouw medewerkers elke werkdag een gezond tussendoortje krijgen, zonder dat je daar verder naar om hoeft te kijken.

Het begint met het invullen van onderstaand formulier. Zo snel mogelijk nemen we contact met je op om je specifieke fruitwensen door te nemen.

Op basis van jouw wensen maken we een voorstel op maat voor de smakelijke inhoud van de Roks Fruitbox.

Na akkoord bezorgen we elke maandag en/of donderdag de box met heerlijk vers fruit op je bedrijf. boven een bedrag van €25,00 bezorgen wij kosteloos. 

Meteen daarna kan het gezond genieten beginnen, voor jou medewerkers en voor je bedrijf. Met de Roks Fruitbox pluk je de vruchten van vers fruit, elke werkdag weer.

De voordelen van vers fruit op uw bedrijf:

R  FRUIT IS GEZOND

R  STIMULEERT GEZOND GEDRAG

R  HELPT ZIEKTEVERZUIM VOORKOMEN

R  STAAT VOOR GOED WERKGEVERSCHAP

R  FRUIT IS FISCAAL AANTREKKELIJK

contact

Bezorgen

Smullen

Hervullen

Abonnement of Gratis proefbox?

Vul het formulier in en wij zorgen ervoor dat ons fruit zo snel mogelijk uw team komt versterken!

2 + 2 =